Alfredoo
A Fő utcában levő rendőrség, szerintem a "Gyorskocsi" utcára gondolsz...a BRFK Vizsgálati részlege van ott jelenleg, illetve az épülettömb másik fele a BV, meg az igazságügyi elme részleg, illetve a Fő utcai oldalon meg a Katonai bíróság és Ügyészség van. Hm jó vastag falú épületkonplexum....
Ha oda vitték volna be az olaszok a táskát, max annyi lett volna hogy átszólnak a helyileg illetékes kapitányságra...no de melyikre is a táska megtalálásának helye szerinti, vagy a leadás helye szerinti....?
Amit írtam azért írtam, mert ha leadták volna a redőrségen az olaszok...lehet az ügyeletes aki átvette volna...felvette volna a bejelntésről a jkv-t nem biztos hogy azonnal indította volna a forrós, vagy készenlétis nyomozókat...sőt most utalva a fentiekre nem tudom, hogy a táska megtallási helye a híd az melyik kapitánysághoz tartozik....lehet átküldte volna gyorsba a z V.ker-be ahol vszeg megállapították volna hogy kié....akit kerestek volna hát nem is tudom hol....szóval szerintem nem sokkal lettek volna az ügyben előbbre, mint úgy ahogy történt...
Az más kérdés, hogy hihető- nem hihető, vagy valós, vagy nem valós az olaszok elmondása...
Ha én találtam volna hasonló körülmények között egy táskát, lehet én is először a telefon alapján _ ami benne volt - kerstem volna a tulajt.
Egyszer találtam egy női táskát, illetve gyakorélatilahg láttam, ki hagyta ott a padon, de nem értem utol mert közben buszra szállt. Én is a benne levő személyi igazlvány és iratok alapján leltem rá a tudakozóban a telefonszámára és felhívtam, másnap meg visszaadtam a táskát neki a hiánytalanul...
Aztán hálából lovaggá ütött, majd birtokot adományozott nekem az Adria mellett.. :DD
No nem de szegény borzasztóan örült...az iratoknak, hogy nem kellett utánajárnia és újakat igényelnie.
Szóval ha nem értem volna el, vagy nem találtam volna elérhetőséget, akkor minden bizonnyal a rendrőrségen le adtam volna...
Klf-n viszont én a rendőrséghez...csendőrséghez fordulnék hasonló esetben....akár egy járőrkocsit is megálítanék..elévetve magam.