Törölt nick Creative Commons License 2009.03.18 0 0 1373
Természetes,hogy másképp értékeljük,mert más a hobbi és más ha vki eladásra termel.Ez nem jelenti,hogy én leszólom a kopaszokat.Saját szempontból max azért szorul hátrébb,mert pl befőttkészítésnél a szőrös sokkal könnyebben hámozható és szaporább/mivel nagyobb/,az is igaz,hogy próbáltunk lekvárt fehérhusú szőrösből,hát nekem nem ízlett,mondhatni egy jellegtelen édeskés vmi lett,ellenben a kopasznak van határozott íze/bár így sem tartozik a kedvenc lekvárjaim közé,viszont a tesóm szereti/.Ettől függetlenül ha vmi különleges kopaszra akadok vmikor én is próbálok beszerezni belőle/ a Big Top-ra pl már évek óta fáj a fogam ,a leírások szerint ez is az édes típusúakhoz tartozik/
Ha van felesleges gyümim azt én is el szoktam adni/ tavaly alma,egy kis körte,kajszi,/amikor volt őszi feleslegem azt elhordták a kollégáim-amikor nem volt számon is kérték tőlem-érdekes módon ők is a szőröset favorizálták.Igaz az ,hogy a laikus a szemével vásárol,emiatt az apróbbat azt 2.-od osztályúnak tartja/persze addig amíg meg nem kostolja.. Jéé,hát ez meg ilyen finom !/
Más:jó lenne,ha ez az idióta szél már lenyugodna,akkor valszeg a hétvégén kapna +1 adag rezet a csonthéjas szekció.
Előzmény: Mozo66 (1372)