szimizso1 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 9346

Szeretném mindenki izlését tiszteletben tartani!

Ezért csak az észrevételemet írom:

Ez a Roland láda tetszetős, csak kár, hogy a bassus része monoban szól, és csak a magas hangokat sztereósították. Ez abból tűnik ki, hogy egy közös basszreflex csöve van. Mondhatják, hogy a lezlit is csak egy mikrofa basszus részen, de azért egy kicsit lehettek volna figyelmesebbek. Ettől még szólhat jól!

A KB-3D-ről már írtam, hogy a mélyeivel nem voltam igazán elégedett. Legalább is a 25cm-es mélyektől nem vártam többet. Sajnos jobban nem ismerhettem meg ezt a típust a Nálad töltött idő rövidsége miatt. Így csak az első benyomásaimat írhatom ide. A csöves előfok, mindenképp mellette szól!

Az én lezlimben az erőviszonyok eloszlása a következő képpen van tervbe véve.

Előre láthatólag 100W-os lesz az erősítő tuning nélkül. Mivel 100V-os rendszer, ezért van lehetőségem a hangszórók közötti teljesítmény elosztására. A mélysugárzóra 50W-ot szavaztam meg teljes hangspektrumban. A 30cm-es mélyre, és a magasra, 25-25W-ot. Ebből a mélyre a teljes spektrum, míg a magasra 3-4kHz-től 6dB/oktáv meredekséggel. Az építendő magas hangszóró 200Hz-től, 20kHz-ig elég egyenesen műxik elég jó érzékenységgel.

Észervételeket, tanácsokat, javaslatokat szivesen fogadom!

Előzmény: tehtube (9343)