BitMiller Creative Commons License 2009.03.17 0 0 78
Szép jó estét kívánok minden kedves embernek!

"Visszatértem". Egyesek lehet nem örülnek neki, de azért azoknak remélem megváltozik a véleményük.

iXman volnék, a topik gazda. A régi nickemmel nem tudtam belépni - hát igen, nem jártam erre vagy négy éve. De nem is vagyok már a régi. Azóta sokat nőtt a hajam. S legalább valamilyen mértékben tiszta lappal indíthatok.

Előszöris bocsánatot kérek mindazoktól, akik őszintén kíváncsiak voltak, mi is lehet ez a nagy dolog.
Másodszor: köszönöm szépen az érdemi hozzászólók segítségét. Egyetértéssel olvastam ZsL... #76-os hozzászólását. Mármint egy részét. ("Nekem tetszett ez a kedélyes topik (kár, hogy már vége), amelyben nem a fórumok többségére jellemző módon, egymással kötekednek a hozzászólók, hanem szinte atyailag pátyolgatják a "Feltalálót"!") Ezt köszöntem meg az imént. :) És sokat jelentett anno, hogy itt a nagy koponyáknak húzogathattam a fülét az ufós dolgaimmal :) , elmémet csiszolták az itteni viták. Nem szégyellem, olyan voltam, és kész. Nna.

Most, hogy munkanélküli lettem, időm és kedvem támadt egy kis sikerélményre, nomeg valami hasznos dolog asztalra tételére. Egyelőre nem is szaporítom a szót, adok egy linket, ahol az elmélet képekkel tarkítva megtalálható, s következő hozzászólásomban/aimban közzéteszem a szöveg egy kivonatát.

Megjegyzem: az elmélet nem teljes, nincs leírva minden gondolatom, de hogy ez a topik még mindig megvan, és írni is tudok bele, úgy feltüzelt, hogy nem tudtam tovább várni. :) Az elméletet csiszolgatom, formázom, további képekkel tarkítom, sőt animációval is, amennyire időm engedi, és linkekkel térképekhez és forrásokhoz.

Természetesen ide is vissza-visszanézek, tehát ha van valami vélemény, azt nagyon szívesen veszem. Ha valaki csúnyát akar írni, azt sajnos lehet hogy nem tudom elolvasni, mert kimoderálják.

Nnna, elég a szóból:

http://bitmiller.atw.hu/mars-theory.html