alfredoo Creative Commons License 2009.03.17 0 0 8943

isotope

a taska a rakparton is lerakva, ophelie a vizbelokve ugyanugy ongyilkossag latszatat kelti, miert mi mast is kelthetne, illetve gyilkossaget is keltheti mind a ket esetben, de semmi szukseg a taska mozgatasara. semmit nem valtoztat.

siman lehetne gyilkossag. ha tobben kifigyeltek opheliet es a hid alatt felmaszva feljutottak a hidra es ott vartak spray-el elvakitottak es zsupsz a dunaba.

tehat ha lenne motivum, akkor lehetne gyilkossag is. persze, gondolom en, akkor kidekoralnak nagy kovekkel es 3 evig nem jonne fel a felszinre.

ha lehetetlen lenne az ongyilkossag, akkor nem is jatszananak erre a verziora, akkor megfelelo lenne szamukra a gyilkossag es/vagy az eltunes. az eltuneshez viszont nem hagynak meg nekunk a taskat.

egy ongyilkossagnak vannak erzekelheto, szakemberek szamara ertekelheto, elozmenyei. tehat egy teljesen eletvidam, boldog ember nem lesz ongyilkos. egy orvosi rekord nelkuli ember nem lesz ongyilkos. egy nyugtatot, drogot, italt nem hasznalo ember nem lesz ongyilkos. de a lenyeg hogyha mindennap beszelek szemelyesen azzal akit szeretek, es minden napi tortenesemet megosztom vele, a valosagnak megfeleloen akkor nem leszek ongyilkos.

az ongyilkossag mogott valami latens, kronikus vagy akut problema all.

tehat a gyilkosok nem tuntettek volna fel ongyilkossagnak a torteneseket. mert barki egy pillanat alatt megmondja hogy LEHETETLEN az ongyilkossag.

szerintem ilyen kizaro tenyezok ophelienel nem voltak. ott kezdodik hogy el sem megyek EGYEDUL egy buli kellos kozeperol, ahol istenien erzem magam! ha elmegyek annak komoly oka kell hogy legyen, ha hetkoznapi okai vannak akkor azt a buliban tobbekkel MEGOSZTOM!

sajnos egy csomo ilyen negativ ertelmu levezetes szuksegeltetik ophelie eseteben de szerintem egy iranyba mutatnak, illetve ha tobb tenyt ismernenk egy iranyba mutatnanak. negativ erveles az is hogy nem latszik a hidra valo felmenetele viszont mas ertelmes utvonala nem volt es a taska ottalalasa is igazolja. hiszen ha lenne felvetel a hidramenesrol (ezt mar irtam) akkor senki nem kifogasolna meg a taska ottletet, pedig teljesen ugyanugy lehetseges lenne hogy a taska mashonnan kerult oda. de amint egy kis hiatus jelentkezik, akkor megjelennek az elmeletek.

Előzmény: Isotope (8939)