Üdv
Kedves csapattársak.mivel a fórumot más csapatok is olvassák jó lenne ha nem minősítenétek az edzéseket ilyen jelzőkkel,hogy bohóckodás pláne ha az edzésről igazolatlanul vagyunk távol és nem is tudjuk,hogy ott milyen irányú munka folyt.
Nem azokat kell minősíteni akik ott voltak hanem azokat akik távol voltak(megjegyzem aki ott volt az végig nyomott 2,5 órát oda-vissza kőkeményen ezért nem érdemelnek bohóc jelzőt) és nem is volt vicces a produkció.
A hiányzásokról meg annyit,hogy aki munka, egészségügyi okokból volt távol vagy családi programja volt az megérthető.de aki azzal takarózik ,hogy szólt olyan okokból,hogy fogócskázni számítógépezni megy meg érettségire készülni kell közben meg okádásig issza magát este az elmehet a picsába.meg volt mondva,hogy a bajnokságig és az alatt szombatonként kötelező az edzés és ne csináljon senki programot.
lehet,hogy az edzést a városban kellene tartani este akkor biztos lennénk többen.
Ja aki meg jajgat meccsen ,hogy miért nem játszik és edzésre meg nem jár ha rajtam múlna a soldiers mezt meg sem érinthetné nem ,hogy felvehesse.
Lehet háborogni de ez a véleményem és ha nem tetszik mondtam már edzésen lelehet rajtam verni.