Sada5 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 5458

Köszi a segítséget!

Az volt a baj, hogy Szolnokon egyszercsak megállt, Pestre nem akratam magam felhúzatni, ezért otthagytam egy műhelyben, akik elvileg autóvillamosságra szakosodtak. Az a baj hogy arra nem is gondoltunk, hogy az egész kábelkorbácsot kicseréljük, ezért most egyesével nézik a vezetékeket.....

Sajon még emelőjük sincs, viszont csak 4000/ óra a rezsi díj. Opel szervízzel meg sem próbálkoztam, mert ők tudtak szerezni Opel computert hogy kiolvassák a hibakódot.

Én is vaterán és néztem tárcsát, csak nem tudom jó-e nekem.

Bár lehet full készletet kéne venni/rendelni és úgy gazdaságosabb és biztonságosabb.

Egyébként ameddig vezettem nekem tetszett nagyon a Veci. Váltó egyátalán nem vészes (mondjuk mint kiderült kuplunk 1/2 éve volt cserélve), az 1.6os tényleg kicsit kevés ehhez a kasznihoz, de nem száguldozni kell. Futómű kényelmes, de ami a legjobb hogy a 195cm/115kg-os csöpp testem kényelmesen elfér :)

Bár mivel meg van bontva a kormány borítás alul (kikopott a kulcs és csak forog a gyári gyújtáskapcsolóba, rá lett berhelve egy ideiglenes kapcsoló) nem találom a kormány magasság állítot, ügye elvieg van benne?