soonó
2009.03.17
|
|
0 0
800
|
Jól szedted ki a bötűkből, de az csak az elnevezés. A CDTi a 100-as, a DTi meg a 83 lóerős. Ennyi. Csak onnan tudom ezt az utánégetős dolgot, hogy amikor mi vettük: 2004 augusztusban lett megrendelve, októberben gyártották, novemberben itt volt, és 2005 január végén kaptuk meg. Csak azért írtam így végig, mert nyár végén kezdtek "frissített" szisztémában gyártani, állítólag innentől kezdve javult a minőség. Aztán, hogy 3 hónapig szórakoztak velem mire megkaptuk az autót. Ez azért lényeges, mert már megpróbáltam az autót átkérni másik boltba, hogy majd onnan elhozom. Ennek pedig az a lényege, hogy hiába nyaral akár egy évet a keróban, az nem a keróé, hanem a Zopelé. No, így derült ki -már 2005-ben-, hogy máshol szeretném megvenni ugyanazt. Ember mond egy árat....tralalala, +részecskeszűrő X ezer ficcs. Én meg amikor kimatekozta, akkor köhhintettem a raktári számát az autónak, oszt lehúzta a listáról a részecskeszűrő árát, mert az még 2004 ben készült, és abban nincs olyan. Tehát kb. 2005 tavaszától lehet benne. |
Előzmény: frecska (799)
|
|