Hát nem tudom. Sajnos a hazai választói szokások annyira kiszámíthatatlanok, hogy arra szó sincs. Így félre is magyarázza mindenki. Ettől függetlenül sajnos szerintem még sem ennyire egyszerű a helyzet.
Amíg az emberek tényleg nem akarnak változást, addig nem is lesz. Itt a politikusokról kellene végre szavazni. Nem bánom, politizáljanak kedvükre. De ha kérhetem, a gazdasági irányítást, és az ország külső megítélésével kapcsolatos ténykedést vegye már ki vki a kezükből.
Miért van az, hogy ha vki a magánéletben jó szakember, a politikusi pályára lépve elsilányul. Vszínű, hogy azért, mert nem gazdasági, hanem politikai döntést hoz. Az meg sosem vitte még ezt az országot előre. Sőt...
Meg kellene érteniük végre, hogy ez így nem mehet tovább. A sárdobálásnak vége. Elfogyott a sár...
Szerintem a szoborparkban lenne már a helyük. Korra, nemre, felekezeti hovatartozásra való tekintet nélkül. Aztán pénzért lehetne mutogatni a sehová sem jutó, állandóan elleneszavazó, meg nem értő, tehetetlen közsszereplőket. Legalább keresnének egy kis pénzt....