Foeniculum V Creative Commons License 2009.03.16 0 0 2910
akár - külföldi - nagyobb kaliberű fizikusokat, szakembereket....

Mea culpa

Már megint elvitte a kiscica... :((((

Megpróbálom ismét.
Szóval, értem én, hogy mit mondasz, szerintem inkább te nem értetted, hogy én mire akartam alkalmazni a "túlmisztifikál" szót (ami valójában azért történhetett, mert nagy valószínűséggel rossz szót használtam...)

Számomra H. Zs. valamilyen szinten - és, talán ezt már írtam is - ún. "modern próféta", aki ijesztgetve beszél...
[ami hasonlatként hirtelen eszembeötlik róla: Jézus korában tudnám ilyennek képzelni a prófétákat; kicsit emlékeztet az 'Ember tragédiája' demagógjaira /tudom ettől felkapod a vizet;)/ ]

--->""Aki 1960 után született, jó esélye van, hogy erőszak, járványok vagy éhínség végezzen vele.""

Az ilyen megfogalmazásaival van a problémám!
Én elhiszem, hogy konkrét tényekre alapoz, még azt is, hogy valóban oda kell figyelni arra amit mond, de még, ha tényleg ilyen szintű "armageddon" fog is bekövetkezni, akkor sem biztos, hogy neki ezt így kell elmondania. Ráadásul ROSSZ helyen mondja.

Különben, hogy hol kéne ezt elmondania (jó, ne az országirányítóknál kezdje): szerintem kezdhetné hason fizikusok társaságában konferenciákon, szaklapokban Külföldi publikációkban, hogy legyenek más neves szakemberek, akiket maga mellé tud állítani; akik szavára talán jobban ad a politikai vezetés, és akár világszinten felfigyelhetnek...egyelőre azt látom, hogy nagyon egyedül van az elméletével (mint az egér és az elefánt); hihetőbb talán, ha maga mellé tud állítani
(hát az előbb egyszerűbben, és jobban fogalmaztam...de elszállt )

(nem tudom mit csináltam, de összementek a betűim, és nem tudom, hogyan kell visszacsinálni, úgyhogy bocsi)
Előzmény: tnsnames.ora (2908)