sonypc Creative Commons License 2009.03.16 0 0 577
Köszönöm "Vad" hozzám intézet s(z)avait! Most már mindet értek! Sajnálom, hogy kérdésemmel elrontottam a topic bulit és mint egy szolgáltatás igénybevételére - szerettem volna - használtam azt.
Igen észrevettem a porba hullott kesztyűt, de nincs kedvem lehajolni érte. Többek között azért, mert csak egy van földön és nekem két kezem van és ráadásul innen fentről is látszik rajta, hogy rossz minőségű műbőr vagy esetleg sky, arról meg tudjuk, hogy hidegben megfagy és törik.

Nem is szeretnék ilyen irányba elmenni és köszönöm az érdemi hozzászólásokat. Írni tudó emberünk véleményével ellentétben türelmes vagyok és majd éjfél körül otthonról is bejelentkezem, hogy ezzel is rácáfoljak arra a tévhitre, hogy csak a munkahelyemről netezem.

Sajnos ebben és még oly sok témában járatlan vagyok, így inkább arra kérnék mindenkit, hogy ne a fórum etikettel kapcsolatos észrevételét ossza meg velem, hanem inkább a témában, próbáljon meg segíteni, mert azt ugye Vadnak is be kell látnia, hogy ebben a témában jóval több információ van a birtokában, mint amennyit megosztott velünk.

Még egyszer köszönöm! sonypc