tnsnames.ora Creative Commons License 2009.03.16 0 0 2904
(2897)
>...inkább "helyi" vezetéképítésekre
Kézenfekvő reális gondolat lehet, pláne, ha csak ennyi van mögötte.

(2898)
>...mert elég sok jelentéssel akar bírni... :)))
Az a jó benne. :o)

(2899) Na látod ez nagyon érdekes cikk. Köszi, hogy betetted. A vezetékeknél az is kérdés, hogy ki finanszíroz: aki kapja, vagy aki adja a fosszilis "áldást". Nabucco "kapók"-oldali költségvetésen alapul. Az oroszok ("adók") vélhetőleg maguk, a kisded hatalmi játszmáik miatt. Az arabok is gondolom fizetnének bőven, ha például Európába akarnának jutni.

(2900)
>http://www.egely.hu/?page=dokumentum&lang=hun&id=6
Ismertem. És az utóbbi pár hét fórumozása nyomán 'dobtam' az ürgét
- Mindig arról papolt, hogy meg kell osztani az infókat, hogy senki ne vigye el a sírba. Ehhez képest ő rejtélyeskedik a legtöbbet.
- Mindig arról panaszkodik, hogy mennyire elnyomják, közben TV-sztár, könyvei jelennek meg, szeánszai vannak. Gondolom azért jut belőle betevő falatra.
- Végtelenül inkorrekt volt a szkeptikus társaság idei konferenciájának meghívásakor.

(2901)
FUN/FAN, meg a FANFAN (a tulipános fajtákból) :o)
A FAN jelent még ventillátort is (meg e szóbokorba tartozó pár dolgot). Csak hogy egyszerű legyen az élet.

(2902)
>...szekta guruval.
:o)) A tények (pl.:exponencialitás) prezentálása szerintem jó és ütős. A drámai hangvétel, a médiamegjelenés, "a másik emberi oldal hangsúlyozása /viszonyulás a témához/", "előrejelzések pontossága", a "játéktér nagysága" stb. bőven igényelne több kifejtést, nagyobb empátiát. Így az ember kap egy nagy "csomagot" és kiszámíthatatlan a hatása. A dactól, ahogy mondod szektaságig bármi lehet a reakció.

>Amerikaiak beinjectàlnak néhàny millàrdot
Bizony úgy tűnik, hogy a világ kétszer fizet és szívja meg az pénzügyi exponencialitást: egyszer felfutásában és egyszer a probléma kezelésében.
És nekünk az jutott, hogy ezt a tetőződést megéljük a teljes valójában.
Az a szép, hogy évtizedes dogmák dőlnek meg napok alatt: "állam rossz gazda", "piac szabályozza magát". Komolyan mondom nem szívesen lennék közgazdász.

>profit...isten
Bizony-bizony nehezen tanul az ember.

(2903)
- Szerintem nem misztifikál Hetesi, éppenhogy - már-már kíméletlenül - nagyon egzakt. Csak egyelőre nem jól méri fel az egésznek a hatását.
- Tény hogy könnyen kerül negatív intellektuális és/vagy lélektani spirálba a magyar. Ez is fontos adalék az egész témához.
Előzmény: Foeniculum V (2899)