Awill Creative Commons License 2009.03.16 0 0 1935

Szia,

a Cinto-ban az az érdekes, hogy a vezetője régebben a Barakánál volt túravezető.

A programjuk jónak tűnik: talán azért csinálnak ekkora kört, mert júniusban a Felföld még bizonytalan, hogy járható-e. Viszont ezért programpont a kicsit kieső nyugati fjordok vidéke, ez pozitív, és a Hekla kerülgetése is.

A fotók és a program alapján, amint Burekecsonak is feltűnt, tényleg kérdés, hogy melyik Víti-tavat érinti az út! A leírás a Leirhnjúkur, Krafla mellettit említi, a fotó viszont a 100 valahány km-rel DK-ebbre levő Askja vulkán tavát ábrázolja, amit szintén így hívnak...Én a leírást hiszem el, a másik egyszerűen nem férne bele (pláne az Askjáról szó sincs).

Élelmiszer: nem nézik a reykjavíki reptéren, mit viszel be, volt is nálunk mindenféle (szalámi, májkrém, instant/ por ételek, levesek, kétszersült-félék, sajt, zöldség).

Ja, amúgy tavaly én is szervezett, 9 napos úttal mentem, igaz, az júl.2.fele volt, így a már száraz Felföldet szeltük át 2x is. A program ott is telített volt. Utazni meg sokáig lehet, mert nem sötétedik be, mindig látni a tájat.

Akivel voltam: www.utazasiklub.hu

Előzmény: bm613 (1931)