bm613 Creative Commons License 2009.03.16 0 0 1931
Köszi az infókat.
Az időponthoz annyit tudok hozzáfűzni, hogy tavaly is volt ilyen túrájuk, picivel előbb, de a felföldi kirándulást ott a végére tették, napra pontosan akkorra, mint az ideiben. Csak sikerült, ha újra meg merik próbálni, de majd rákérdezek; meg arra is, hogy belefért-e minden.
Ez a tavalyi:
http://www.cinto.hu/programok/izlandi-nagy-korutazas
Igaz, semmi leírás nincs benne arról, hogy végül mi lett, ez csak a meghirdetett program.

Ha mégsem lesz Felföld, azt sajnálnám, de akkor is jobb, mint a Baraka, ahol több pénzért (még a repülőjegy is kb. 1,5x annyi!) több dolog marad ki kevesebb idő alatt :-) Kaja meg ott sincs. Annyi előnye volna csak, hogy a szülinapomon lehetne indulni :D
A vásárlásra és minden extrára egyébként felkészültem lelkileg, kapásból felkerekítettem a 213+88 ezret 400-ra, így csak kellemes csalódás érhet.

Saját szervezéstől így elsőre óvakodnék, majd talán legközelebb. Neki kéne állni az eddiginél sokkal részletesebb információkat keresni, no meg útitársakat is. Eddig a legkomolyabb ilyen jellegű szervezés életemben az volt, hogy tavalyelőtt megnéztem a Limbán egy csomó tátrai szálláshelyet, lefoglaltam a legjobbat, sőt még a házigazdával is beszéltem telefonon, amennyire az ő angoltudása lehetővé tette.
Jobb csatlakozni olyan emberekhez, akik tudják, mire számíthatunk. És így, hogy a Cinto nem nyereségért dolgozik, még olcsóbb se nagyon lehetne, azt hiszem.
Az időpont az egyetlen kérdőjel így... de ha most nincs jobb ajánlat, akkor nem hiszem, hogy idén még van rá esély.
Azt mondjuk éreztem, hogy picit zsúfolt a program, de legfeljebb utána alszom két napot itthon. És ha nagyon úgy látszik, hogy nem fér bele ennyi, akkor nyilván nem fogják korbáccsal hajtani a népet, hogy "de még ez ide van írva mára!!!" :-)
Előzmény: burekecso (1928)