Nem tudom, hogy Vectránál hogy van, de BMW-nél tulajdonképpen egész egyszerűen megoldható, hogy a jobb oldal átkerüljön a bal oldalra. Szerintem nem lehet nagy truváj. És mivel életvitel szerűen használod, el tudom képzelni, hogy a regadó sem úgy rakódik rá, mint egy behozott kocsira. Szerintem megérné, főleg, ha szereted. Bár ha van itthon is egy...
Más. Hétvégén letoltam a bringát vidékre a nagyimhoz. Békés megyébe mentem, Szolnoknál -mondom- lemosatom a járgányevicset, és kérek egy alvázmosást is, mert ugye, ha vége a télnek, a só miatt illik... megvolt.
Mentem még 15-20 km-t, tankoltam (241-ért dízelt...csurira) majd még egy párat, és elfordultam valami földút felé, de akkor még jól nézett ki, kétsávos beton. De 12km után kezdődött a balhé... lassultam. Direkt, mert aknatalálatok sora volt az úton. Aztán egyre rosszabb lett, végül már olyan is volt, hogy leért a kocsi alja. Offroad volt a javából, az ablaktörlővel töröltem a gyászt az ablakról. Beértem a citybe, lemostam egy kézi mosóban, még a teteje is sáros volt. Beértem mamámékhoz, heló-helló, puszi-puszi, rá 40-50 percre elmentem (sörért...) és lejött a kocsi aljáról valami tábla. El volt törve. Nézek alá: Az olajteknő védője volt. Kapott is vastagon. (Hazahoztam, lemosom gyorsan, és felteszem a képét.) Na, ilyen kéne nekem.