fred30 Creative Commons License 2009.03.15 0 0 8832

Alf

most jöttem  haza

csináltam egy kis piapróbát

kb 3/4 alkoholt ittam meg, mint amennyit Ophélie-ről állítottak, éesholnap mehetek a sebészetre , mert szétvágtam a szemöldököm, mert üvegajtónak mentem... és kb 1, 5 ször annyi kilo vagyok, mint O...de lesz..rom, ittam már ennél sokkal többet is.

Úgyhogy az állítólagos piamennyiség nem igaz, fizikailag lehetetlen.

Rájöttem a hozzászólások alapján, hogy kétféle szélsőséges gondolkosásmód van.

az egyik az a szélsőséges baloldali, aki a jelen fenálló rendőrség szerepét igyekszik

k mindenképpen védeni, a másik pediga  szélsőjobboldali, aki meg a Trianon miatt szórakozik. Néha a kettő keveredik, amim még undorítóbb.

Mindkettőt leszarom..-nem érdekel egyik sem.

Az tény, hogy O.meghalt és szerintem k..vára nem önmagától.

Az ellenvélenyek tekinetében sok személyeskedés és intolerancia ért, de annak ellenére, hogy szinte 90 százalékban különbözik a véleményünk, az Alf toleráns és konstruktív móson áll a problémáhaoz, mi sem jelzi jobban, hogy meggyújtotta a gyertyát, nem úgymint azok, akik a keresésre fordított pénzt és energiátsokallják, persze az izraeli  vízágyúkra, az ünnepélyek felesleges túlbiztosítására, illetve a 2006 után kifizetendő rendőrségi kártérítésekre fordított pénz ellen nem élnek kifogással, hanem a szerencsétlenül  eltűnt  francia lány keresésére fordított pénzt sokallják...

Persz e a  többi személyeskedős hülyeséget meg lesz...rom.

na, lehet, hogy kicsit elragadtattam magam, de nem érdekel.

Ha valakit megbántottam volna sorry, de az kijött belőlem.

Előzmény: alfredoo (8828)