Milyen forrásból származik ez az információ?Én úgy tudom,hogy a német kereskedő ,és egy új vásárló zuhant le aznap éjjel .A kinyílt ernyő, amit megtaláltak az pedig a vásárolni kívánt gépbe került volna beépítésre.Vagyis nem a lezuhant gép ernyője volt.
Persze lehet,hogy nincs igazam,én is csak hallottam valakitől,aki hallotta valakitől……..de ez már csak így van ilyenkor,mindenki hall valamit,de senki sem tud biztosat!
Persze azért vannak kivételek!Én például elég sok mindent tudok biztosan.
Például tudom,hogy ez a gép egy időzített bomba!!Sokan védik itt ezen a fórumon is,sokan látják helyesen,hogy a corvus tragédiák kivizsgálása körül nincs minden rendben,hogy a hatóság és a gyártók felelőssége egyaránt felszínre került.Persze az első sorokért a bíróságon nincs nagy tolongás!Ami érthető is.
Ha igaz,hogy a német hatóság visszavonja az engedélyt ,akkor csodálkoznék,ha ez nem jelentené a cég végét.
Ha kicsit jobban megnézzük V.úr cégét ,megnézzük honnan ,és hogyan indult,megnézzük mi lett belőle,kicsit számolunk,mi magunk is rájöhetünk,hogy szerencsére már nincs sok hátra.Hiába G.úr pénzszerző „tehetsége” –itt azért megjegyezném,hogy némelyik már önmagában is megérdemelne néhány évet,meg egy teljes vagyonelkobzást-a cég mára akkorára duzzadt,hogy ha nincs eladás lehetetlen fennmaradnia!
Még mielött bárki azzal vádolna ,hogy jó magyar szokás szerint semminek nem tudunk örülni,ha valaki sikeres akkor azt utálni kell,hogy az irigység beszél belőlem stb…..annak elmondom.
Ha V.úr és G.úr épít magának egy ilyen szép gépet,az első lettem volna aki kezet szorít velük.
De amit ez a két ember ma művel ,az felháborító!
Mára elkergettek minden értékes embert a cégtől.
Olyan embereket akik szerették volna,hogy ez a gép ne csak szép,de jó is legyen!
A szép gép megvan, adjunk el jó sokat ,hozzuk ki minél kevesebből.
Itt az eredménye.
Ami pedig a kézszorítást illeti ,az nem én leszek,hanem a bilincs kedves V.és G urak!!