vadasz_B12K7 Creative Commons License 2009.03.14 0 0 11064

Miértne fedné....   ...engem olajozó miatt keresnek, téged meg ezután majd másért Kraven.

Szal az a story, hogy ilyen laza, meg nagycsoportos nézelődös találkozgatós motorozást igen szeretek olyan módon átélni, hogy valaki a hátső ülésen időnként megölel. ( meg úgy általában rühellek egyedül lenni )

Azán mivel úgy alakult, hogy a szezont magányosan kezdem, így leadtam a rendelést Kravennál, hogy utas kéne, muntlifunkcionális.

Aztán szervezett nekem...   ...na tartottuk az üléspróbát, minden ok.. úgyhogy holnap tök jó lesz :D

Olajozó: Ha úgy alakul, hogy lesz egy lista...   márpedig igenafelé tartunk ( két hét múlvára rendezek egy vizesbandittalit, szentem onnan is fel fognak iratkozni)  akkor megpróbálok a mccoi srácnál kialkudni valami engedményt (meg hát a csomag amit küld igaz csak elhanyagolható mennyiségben, de bőven tartalmaz egy csomó marhaságot) hogy olcsón hozzájussunk.

Az elektronika elkészítése alatt azt értettem, hogy (mivel miszlikben érkezik, tehát a nyákba nicnsenek beültetve az alkatrészek, nicsnen kábelköteg stb) a vezérlődobozt összerakom, nyákot beillesztem, elindítom, funkcióra tesztelem... illetve csinálhatok egy ajlzat-dugót rá, és hozzá egy túlméretes kábelköteget...    ...ezeket ingyen és bérmentve szivesen (anyagköltség nyilván)

Előzmény: KRAVEN (11063)