scavi
no akkor elmondom a frankot. egyaltalan nem vagyok meeg csak erzekeny sem. a monomaniat ide irtam mert elhangzott, nem lett masok altal megtamadva (az nem szamit hogy en tagadom) tehat nemikeppen korroboralva volt. de sajnos igaz. minden felvetesre monomaniasan kerdezem es ismetlem hogy az esemenyek osszefuggo lancolata nem teszi lehetove egy egy bizonytalan momentum kiemeleset es megkerdojelezeset. mert ugyanolyan osszefuggo vagy kevesse osszefuggo lancolata kellene hogy legyen az ellenkezo iranyu es ertelmu esemenyeknek. ha peldaul elindult volna a koruton a nyugati fele (ahogy normalisnak velelmezem) akkor a lanchidon torteno taskamegtalalas es vizbejutas szamomra is gyanusabb lenne. de nem ezt tortent...
a nevetsegesseget meg egyszeru megmagyaraznom. irhattam volna direktben hogy nevetsegesek vagytok az elmeletekkel. ez szamomra tul durva tamadas lett volna. igy kis kanyarral magamat probaltam nevetsegesnek beallitani es igy lehetett 'ratok' visszaszorni. nem szep modszer igy tudatosan de ez tortent es talan megsem olyan banto mintha direktben kijelentem.
nem ertetted amit mondtam. van egy bucsulevel. es az ismert esemenyek. szerintem mindenki minden tovabbi nelkul elfogadja hogy ongyilkossag tortent. pedig az az egy bucsulevel akar egy 3 eves bucsulevel is lehetett es a tortenesek meg a rossz iranyba alakultak, mondjuk az olaszok beloktek a vizbe. tehat amire valamilyen lehetoseget adtak volna a tortenesek. lehet hogy volt bucsu. csak eppen a baratno nem fogta fel vagy nem is akarta baratjanak emleket ilyen modon besarozni. hiszen olyan szep ha valakit elrabolnak, mindenesetre sokkal szebb mintha ongyilkos lesz. es kozben lehet sarozni budapestet, magyarorszagot. kozben a papa is partner az ilyesmihez.
ugye volt szo drogrol. o.k. nem volt benne. de ha lett volna akkor elmondjak a baratok? szerintem nem mondjak el hiszen szinte onmagukat jelentenek fel. egyaltalan miert nem a tanulasrol szolt ez az osztondijas elet? olyan kis szelete volt a torteneseknek az egyetemre jaras, tanulas. babysitterkedunk. ahelyett hogy tanulnank. vagy franciat oktatunk. kozben mulatozunk es a semmivel toltjuk az idot. szerintem ez inkabb celtalan elet, sodrodas jellemzoje. kozben ami kepet kapunk az egy nagyon tartalmas, mosolygos elet leirasa. tele tudomannyal, tanulassal, ertelmes dolgokkal. erre jon a pofon 7 sor es 7 feles! egy/ket/harom barat.!