repcsepista Creative Commons License 2009.03.14 0 0 235

Kedves KomOmbó s e -wilág gyerekei, meg Földmama Papa kiscsilkói....

Jó minékünk keresni az igazságot?

Ez csak egy mulandóság, egy olyan kezdeményezés, aminek semmi de semmi értelme az egyégvilgon nincs, ha nincs azoknak, akik a Földmama -Papa gyerekei, kiut, ebből a husdarálóból?

Megtudni csak ugy tudhatunk meg többet, ha merünk!? Most néztem egy filmsorozatot, nos minden azon mulik a jövőben, hogy valakinek volt -e jövője, vagy nem. Ha valakinek volt jövője, azt valakik tudták. Ezekből szintén két csoport volt, akik olyan jövőt láttak maguknak, ami itt van, hogy senki rajtuk kivül nem tudhatja, ha megtudta, akkor megindult a levadászása, mig a másik csoport, (hasonlit a Swarcanegger filmekhez) akik emberibb jövőt akartak, szintén, mindent elkövettek, hogy az illetőt, akiknek ők szántak (álmodtak, vagy gépekkel, gépi logikával előre kiszámolták az lehetőségeket) megmentsék, amit megint nehéz nekünk, magyaroknak zsebbre tenni?

Részemről, mindent elkövetnék a helletekbe, hogy megtudd hogy van -e jövőd, vagy nincs. Ha van, akkor volt, s ha volt, akkor vagy a Földmama -Papa, akit Atom -Mota vagy ebből kellett hogy Adam -Mada? - de ha ezeket is teremtették, akkor ezek a föld azon gyerekei, akik valóban örök életüek, s esetleg ebbe a térbe teremtettek,(az irások 30 fokos látásról beszéltek, majd 15 s ma semmi kilátás) minden ehez a földhöz hasonló bolygókat müködtettek, ezek lennének Adam meg Mada gyerekei, amit most tudtam meg ugy, hogy ruhát (testet ) adtak, amit le lehet venni ténleg, meg fel lehet ölteni, de csak az Ő tudatukkal, meg engedélyükkel-velük!

Vegyük e -wilágot, aminek nincs gyökere, nincs kezdete de vége? Tudom hogy rendkivül nehéz dolga van, azoknak, akik esetleg hasonlókat tapasztaltak mint én, ráadásul, ha nincs meg ez a lehetősége (Magyar Édesanya Nyelvünk) akkor nagyon kevés esélye van, hogy olyan hajszálfinoman megtudja rezzegtetni, mert én érzem a külömbséget, ( most főzött a feleségem ir - corned marhahust, amikor  magyar egyszerü marhahusleves.... lehet hogy mi szájizünk más lenne) amikor amit érzek, azt is tudom közölni, amiért akik teljesen máskép (másrezgéshosszon) éreznek, azokat zavarja, a többszörösen összetett (kuszált) szóáradat -mondat kifejezésem?  Hogy vannak e -wilág gyerekei, nézzétek meg jobban, mert ha semmibe megkapaszkodni nem lehet, akkor itt minden nem felszin, hanem nincs!!!

Az a világ, meg élet amit mi keresünk, itt nincs! Földön, lehetséges, de e -wilágba?

Előzmény: KomOmbo (226)