Szerintem úgy vannak ezzel a nők, hogyha pisilni kell, akkor KELL, nem tudják tekergetni a brét, hogy csillapodjon a késztetés...
Elnézve néhány száz ilyen témában készült kandid fotót a neten, többnyire részeg és szélesen vihogó csajokkal, amint vastag sugárban döngetik az aszfaltra, és az széles csíkban folyik, amerre a gravitáció miatt folynia kell, nos, szerintem szinte minden nővel legalább egyszer megtörténik az ilyen guggolós pucsítós eset. És nem hinném, hogy zavarbaejtő volna számukra "tócsát hagyni", ugyan miért? Neked abszolút nincsen ilyen téren tapasztalatod, pl. családi utazás során, autóval való menés közben a kukoricatábla szélén történő csoportos pislantásnak még nem voltál soha résztvevője? Én igen, és egyáltalán nem nagy ügy, hidd el. Ahogyan Te leírtad, na az már kuriózumnak számítana. Még buliból sem hinném, hogy sok csaj bevállalná az akrobatáskodást.
A combon talált folt pedig nagyon sok mástól is keletkezhhetett, de természeteseb ez is lehetne egy magyarázat, még ha picit erőltetett is.