Flanell Creative Commons License 2009.03.13 0 0 1358
Azért is Michelini lett, mert fehér még nincs ott, ahová kerül (holnap).
Ez erős csemete, de most, hogy mondod, elgondolkodtam, hogy oda inkább valamivel magasabb törzs lenne jó, és esetleg még magasítani kellene egy ág felhasználásával. Na, majd meglátom.
A Padanák pici kis fák voltak, de rogyásig berakva rüggyel. Talán nitrogénhiány miatt. A Michelini pont ellenkezőleg, láthatóan agyonnitrogénezve, nem is tudtak beérni rajta a vékony részek.
Nagybátyám viszont vetet velem őszit, kajszit, nyári almát, és galád módon az egyik majd Padana lesz, így lesz szemzőhajtásom. :)
Jut eszembe, kajsziból melyik fajta nem monília-érzékeny, nem elfagyós, a francián kívül?
Előzmény: Mozo66 (1316)