lehcsi Creative Commons License 2009.03.13 0 0 1815
Több ponton is kritizáltam korábban az Europeát, szánalmas (website), piti (magukat kifizetik, az ELMÜt részben) és nem ügyfélbarát (kért tájékoztatásokat nem adnak meg) megnyilvánulások jellemzik őket, mégis azt mondom, hogy először mindenki a saját háza előtt söprögessen, azaz azt elég nehéz elvárni a világ legjobb üzemeltetőjétől is, hogy úgy fizesse ki a számlákat, hogy a lakók negyven százaléka nem fizet. Lehet, hogy Végh úr cége ez ügyben is tud valamit, - mellesleg mivel ilyen kimerítő tájékoztatást adott, csak általánosságban ajánlanám mindenki figyelmébe a qpz által ajánlott indexes fórumszabályzatot, különös tekintettel a fórumokon történő reklámozásra - ha pedig jól értem azt, amit az első hozzászólásában írt, a Liliomdomb köteles megoldani a társasház megalakulásáig az átadott épületek üzemeltetését, amit ő az Europeán keresztül tett meg, és itt jön az , amit már többen leírtunk, hogy lehet az egész jogszerűségét megkérdőjelezve nem fizetni, csak annak is lehetnek kellemetlen következményei (pl. a hideg lakás és víz).
Bár hupm aligha szorul a védelmemre, ez a fórum a lakóparkkal kapcsolatos problémák megbeszélésre jött létre és nem kizárólag az Europea és a Liliomdomb pocskondiázására, ezért én sem értem, hogy miért ne vethetné föl (a jelek szerint sokak egyetértésével, én még nem láttam a jeles építményt, de holnap mindenképpen elzarándokolok oda), ha valami a többi lakó hozzáállásában nem tetszik neki.
Előzmény: ramore (1811)