Belabatyo Creative Commons License 2009.03.13 0 0 1814
A kerites spec engem is zavar. Majd karonfogom hupm-et lemegyunk es megkerdezzuk a tulajt, hogy neki nem szar-e az ablakan kinezve nem egy fas parkot, hanem egy kisebb nadast latni. Bar lehet vadasz es titkon abban remenykedik, hogy egyszer majd felroppen egy vadkacsa.
Komolyra forditva megertem HUPM problemajat meg a tieteket is Ramore. HUPM lakotarsnak fejlett a szeperzeke (meg meg nehanyunknak) es el tudja kepzelni a lakoparkot amint televan szedett-vedett keritesekkel.
Nektek a fo problematok a kozos kepviselet, megertem ezt is. Viszont ugy ahogyan te is ajanlottad HUPM-nek, hogy setaljon le es beszelje meg a lakotarssal en is ajanlanek neked valamit (termeszetesen Paconak is es mindenkinek akiket a kozos kepviselet mar latatlanban ennyire zavar). Kerlek a lakogyulesre ajanlatokkal gyertek majd, kozos kepiseletektol. Es ne csak egy A4-es papir legyen. Ezt komolyan kerem, mert egyreszt lerovidithetjuk majd a vitat ez ugyben, masreszt gyorsabban a vegere jarhatunk a nemfizeteseknek, az esetleges lehuzasnak, atvagasnak, stb...
Előzmény: ramore (1807)