ramore
2009.03.13
|
|
0 0
1811
|
Pontosan jól leírtad a helyzetet, ez valóban egyedül téged érint. Azt nem értem, hogyha ez téged ennyire zavar, miért nem beszélgetsz el személyesen azokkal a kedves szomszédokkal, hátha el tudnátok intézni egymás között a dolgot. Egy próbát megérne szerintem. A jelek szerint másoknak is sikerült megbeszélniük ezt a kérdés. Szerintem egyenesebb lenne, ha nem a hátuk mögött fúrnád őket, és személyesen jeleznéd nekik nemtetszésedet. Sajnos mindenkinek van szomszédja, és ha körbenézel a lakóparkban, akkor nem csak az ő fertályukon láthatsz nem éppen értéknövelő megoldásokat, de ezt ki más szabályozhatná be, ha nem mi, vagy a közös képviselet együttesen?
Be kell, hogy lásd, a közös képviseleti probléma nem egy embert érintő ügy, az összes tulajdonos látja ennek kárát. Példának okáért, ha kikapcsolják a gázt, vagy a villanyt a tartozások miatt az szerinted nem okozhat értékcsökkenést?
Mit gondolsz, mindazok, akik a jelenlegi képviseletet le akarják váltatni, azok mind közös képviselők? Nem lehetsz ennyire naiv. Viszont, ha nem csak a te ügyeddel foglalkoznál, akkor arról is olvashattál volna, hogy az új képviseletet pályáztatás útján lehet megválasztanunk.
|
|