Szerbusz Menrótingunk, s kedves befolyásolt -vásolt meg kifogásolt -vásott gyerekek!?
Nem akarok senkit megbotránkoztani, de csak a mondani -valómon van az éle az életemnek, mert mint jelenthet hogy él -lét, meg let, hagyod hogy mások is bekapcsolódhassanak, (csalódhassanak) igy állok a mi világunkhoz, amiben az olyan jelenségek, mint én, nagyon is gyakorik, meg ismertek?
Én nem tudom hogy hivnám magamat, mert nem tudom ki vagy mi vagyok, de Jézusunkat, akit a mi szülienk is ismernek, akik nem haltak meg, imádom, meg sose hagyjuk el egymást... amit mikor 2000-ben otthon voltam, jajj Istenen, mos mi lesz?
Figyelem, ugy hivjuk magunkat hogy MAG -ok, de honnan van ez a MAG, mint rögtön henke -penkézzünk, s amit előre hogy közzétek jöttem, ezen lehetőségeken....
Egy iskolában voltunk, mindnyájan, most tudtátok hogy hol lakom, s vissza küldtetek egy csomó pestizsákkal hogy hozzál nekünk penkéket, amit nem akartam elhinni, meg most nem értettem. Figyeljetek, álmomban vagyok, s nem tudom mi az hogy penkék, amikor onnak átrepültetek egy páran, s megmutattátok hogy ez az a penkék, amit mi kőttes palacsintának hivunk, amit nem tudok, csak ha ébren vagyok, hogy a penkék az kőttes mézes ciruppal fahéjjal, amit én ujjitottam be, lelöttyintett palacsinta mmmmmmmmmmm....óh mama! Fahéjas tekercs is mmmmmm....
Nem akarok megbántani senkit, mert elismerem, ahogy látlak benneteket, le a kalappal, ha én ijjen tömören is irok, te kijavittok, s kqjuttek vagyunk, de egybe?
Most jönne, hogy csak belénéztem ebbe a tópickozatba, s megragadott hogy ténleg summa summára, a HAARP harapna, befolyásolna bennünket, amit a tudatunkat semmi, meg senki nemtudja, mert az az a MAG, ami nem SEED seddlik vedlik, miunt abednégók (má bocs, de nekik is meg van engedve minden) akik ezt a köritést (itt megint utalok a HAARP -ra) ami ha egy szféra, akkor e -wilág kisköritése, amit Menrótingunk beszél, hogy... meg azt hiszem mindenki érti, hogy egyszerre két köritésben is lehet lenni, mert ténleg van a FÖLD ANYA MEG APA akiket most tudtam meg, hogy láthatók, kimutathatók, s bennünk is vannak, csak most az ÉN FAJTÁMBA TÖBB MAG IS VAN, mig vegyük....
Hogy akarjátok hogy leirjam, hogy rögtön ez egy kettes kör, mint vegyük a ATOS -TATOS -TRATOS -INOSFÉRÁKAT STB.. amit eddig azt mondtam hogy olyan ez az egész LÉTESITMÉNY mint egy hagyma, ami még mindig fennáll, de annyira előttünk van minden, meg bennünk, hogy azért nem akarjuk látni? (hagy ma békén)
A lényeg, akik nem tudnak követni, hogy e -wilág egy ráadás teremtés, s nemigen vannak kapcsolatban a FÖLD ANYA MEG PAPA PÓLUSSAL amiben nem vagyok biztos, de hogy ez allatt, amit hivhatunk hogy föld benselyének, ott vannak azok, akik ezt tota kontrolljuk allatt akarnák, s magát a föld anyával meg papa?
Kérdelek akárki tudós vagy akárki vagy, próbáld ugy leirni, hogy a mostani nagy képüek, zeggek, tündököljenek, hogy na bijja, van több is, mint a ti sárotok?
Ugye értitek az illetők, jogos ki meg berrobanásait, mert mi is vagyunk? -minek?