repcsepista Creative Commons License 2009.03.13 0 0 219

Kedves schlumberger!

Kedves gyerekek, én nem vagyok pap, hanem egy magyar aki csak szimplán magyar, amikor soha nem hallottatok hogy nem azt mondtam volna: én egy kis porba ingó fingó kis gyerkőc vagyok, de vagyok, s nem tehetek róla, hogy magyar vagyok, vagy most ilyen vagyok, mint miért vagyok én olyan, amilyen vagyok?

Ne gyertek nekem hátulról, mert a magyaroknak is adott világosságot meg szemet a Jó IstenAtyánk, s nem tartom magamat kevesebbnek, mint aki legnagyobb magyarnak tartja magát, se többnek, hanem vagyok?- s ha nem bántlak, akkor olyan fütyre lában sem lenditem, hogy azt bántsam, aki nem bánt engemet, ha te ez vagy, itt a kacsóm, nem disznóláb?

Most azt akarjátok, hogy megjáccam magamat?

Amit leirtam, hogy valakik KAPCSOLATBAN VANN AK A FÖLD BENSELYÉBEN LÉVŐKKEL, amire a biblia is céloz, mikor JÉzussal azt mondatják: ti innen, allólról valók vagytok stb.... nem értem csak  a zsidókra, vagy most esetleg, akik papot akartok faragni belőlem, megőrültetek, hisz minden magyar teste, a mi JézusIstenünk temloma kell hogy legyen..., s azt hogy REPCSE PISTA EGY ISTENES MAGYAR EMBER, aki keresi az igazásgot, elfogalulatlanul, meg akik szintén keresitek azokat is, akik ezen az uton a testvéreitek, ha nem magyarul beszél is,  na inkább ez szeretnék lenni!

Figyelem, amit 2009 marc. 12. -re leufóztam, döbbenetes igazság, s lehet hogy a HAARP -osok, ezekkel variálnak, mert köztük volt, aki megtámadott. Bizon van az a valami memória törlőjük, amit a Men in Blackba, de ezek inkább beugratnak, s ha igen, nem tud vissza gyünni az illető, ill. ezt is tisztáznunk kell, mert valóban mindenütt törvények vannak, kivéve.... ha nem Jézus, akor ki, vagy mi?

Én csak egy vagyok azok közzül a magyarok közzül, akik merik vállani, akár beszél magyarul vagy nem, vagy szépen vagy gagyog, minden magyar testvérünket, legyen iskolázott, vagy az élet iskolájájájájjjjj ... járja, de biztos vagyok benne, hogy egy jó pap, hóttik tanul! -s az egész népemet gogom, ufóztanininininiiiii.... 

Mondjuk megtanulhatok még szép magyar betükkel irni, meg olvasnininininiiiiii....

Aki nem tud arabusul, előb butóbb busul a ló, vagy megy juhász szamáron....

Jah, már bocsássál meg, mint Isten is megbocsájt, hányszor?

Előzmény: schlumberger (216)