Kedves slumberger, s kedves tudákos emberek, meg gyerekek!
Azt tudom mondani, hogy a jó Isten áldjon meg benneteket, s én ugy fogadlak el benneteket, ahogy vagytok.
Jigen igen érdekes, mert én soha nem gondoltam, hogy .... na mégis, valóban számit a künsőség, s teljesen igazat adok nektek, ha tökéletesedjetek, mert mert ... nem is keresek kifogást, s pocsékul irok -fogalmazok meg abszi -ulti falusi vagyok, hisz ott nőttem fel, s istenemre mondom, kizártak, bizonyitani tudom, nencsak az összes magyarországi oskolákból, hanem az egész K.G.S.T. iskolákból, tehát az egész volt szovjet -birodalom iskoláiból, mert rögttön 1000 találmányra vágtam be az igény, s emlitek egy nevet, akit szintén üldöztek, meg mindenkit aki pártomat fogta, s az tanár neve: Micu bácsi. tárcsás eke?
Máskülömben, irtóra szeretem ha kattog a kapa fogam közt, meg ismét falusi sintér, aki semmihez se ért, lehetek, amiről nem fogok lemondani, ha csak annyi, hogy hogy beszélsz meg irsz, vagyis szépfiu lehecc, s huzd be a farkad?
Ami a lényeg, hogy van a test, meg most mi függetleniteni tudjuk magunkat a testünktől, s mindenki aki akar olyan szabad lehet, mint a madár a levegőbe, meg hal a vizbe?
Kérdem tőlletek, mi a lényeg? Amit az éjjel levadásztam, amit tanitani kellen, hogy lehet a testünket ugy elhagyni, hogy nem végleg, hanem vissza tudunk bele jönni, hogy a többieiknek, akik elfogadtok engemet ugy ahogy vagyok, s megint, nincs kifogás de kirugtak, pont azért mert versben tudtam mindent lerini, meg megirtam nyiltan 5 -600 oldalas dolgozatokban... hogy miért dolgozott a magyar összefogás, minden időkben, s hogy lehetne most rögtön, magyaországból -mennyországot faragni, most rögtön azonnal, nem majd mikor fagy, meg mikor, a tina dalol, mikor?
Nem akarok csak egyszerü tanyasi -falusi lenni, meg többet, mint mit tudok adni ahoz, hogy megtudjuk, hogy mitől döglik a légy?
Nem vagyok trágár, de álszent se, ha ha ha... kihivlak benneteket, mindenkit aki kritizál, ha ha ha... esetleg magyarból hellesirás, meg nyelvtan, fogalmazás, de magyar tudat, azt hogy, mibe lehet lemérni? Magyar s világ történelem stb...
Fidelem, nem kell hogy töröltessetek, hanem megkérsz, hogy ne irjak abba a topikba többet, amibe csak te vagy ti engedelmetekkel, s persze hogy igaz, amit az éjjel leufóztam, ami valahogy, nem lehet igaz, hogy ez a számár, szamáriából, számárfogattal behajtott, a föld belibe?
Minden titok, ami ezzel a földi élettel kapcsolatos, a magnetizmus, annak a két pólusa, ami látható is, meg mérhető?
Astalala vista.