punasok Creative Commons License 2009.03.12 0 0 381

Az teny, hogy a francia eleg felszines, engem az idegesit a legjobban , hogy csak hallgatjak amit mondasz , de nem halljak. Eleinte azt gondoltam, biztos unalmas lehet amit meselek, de utana rajottem, hogy nekik teljesen termeszetes, egy elmeselt tortenetet ketszer, haromszor is visszakerdezhetik toled,- mivel elfelejtette- hogy az utolso talalkozasunkor mirol is beszeltunk.Eleinte azt gondoltam, hogy mind idiota, de rajottem, hogy csak udvariatlanok.(legalabb is az en neveltetesem szerint)Francia no szepsege, szerintem a legszebbek az en lanyaim, francia apuka-magyar anyuka. Azt hiszem az eredmeny magaert beszel, bar az teny, hogy mar az ultrahangon is azt figyeltem, hogy nehogy francia orruk legyen, a nagyobbiknal tuti, hogy megusztuk, a kicsinel meg van egy kis veszely.

Ha igazi franciat akarunk talalni, irany normandia, kicsi falvakban ahol evek ota unokatestverek kozott hazasodnak, igy legalabb a fold a csalad kezeben marad.Bar az is igaz ezen a videken , nagyitoval sem talalni olyat, hogy "szep no".Es ugyan ez a helyzet a Cantal megyeben is , a videki francia paraszt nem igazan keveredik senkivel sem.

Egyebkent a te gyerekeid beszelnek magyarul?Adhatnal egy ket tanacsot, hogyan lehet elerni azt, hogy egyre erdekesebb legyen egy 4 eves kislany szamara a magyar nyelv.   

Sminkeles szempontjabol azt imadom: amikor tok jol ki van sminkelve, de kozben izzadsag szaga van mivel elfelejtet megmosakodni!

Előzmény: Nicsinyo (380)