Zdravo fiúk, most vettem el valakitől a laptopját, mert kezdtek előjönni az elvonási tünetek...
Nagyon jólesett elolvasni minden hozzászólást - látszik azért hogy bár hiányzom közületek, a topik megtalálta az őt éltető közeget.Szépen eléldegél minden vastüdő és bikázókábel nélkül, mert vagytok hozzá ti. Na érzelgésről ennyit...
Freddy, már készülődök a mádi településföldrajzból, mert a konferencián az egyik sorstárs tállyai születésű egri lakos.... Amúgy Thomassal még a Pro7 német nyelvű adón találkoztam '93- körül, nekem tetszik...
nyunyuka, kissé mintha kezdene eluralkodni rajtad a hegesztés. (még ha az AWI egy elég magas színvonalú hegesztési eljárás is...) Remélem nősülés előtt kézfogót és nem "kézhegesztést" tartotok...
Szia meszizs, szerintem már a pepét a középiskolára kinőttem - már csak te emléxel, de remélem a nyugdíjjal eljöve majdan a szklerózis is...
Veled a fontos pillanatokat (AIXAM játékautó) úgyis megosztom innen is, mert van egypár tíz év közös történelem...
bhz, hozzád úgyis megyek pár nap múlva, csak tartsd szárazon a puskapor nevű meglepit... A mostani kedvenc játékodat meg kérlek titkold egyelőre, mert szeretném Freddyt is meglepni ilyesmivel, mert nagyon passzolna a vadásszenvedélyéhez. Valaki nem tudja ennek a ... hümm hümm ...szóval "egyedi" topiktársnak postacímét..??
Dutrancsbácsinak momentalno nem írok semmit, mert vele aztán volt ám alkalmam élőszóban beszélgetni....irigykedhet mindenki!
Viszont : bárki is megy Ráckeve környékére, tessék meglátogatni őt. Azonkívül hogy csuda jó az öregúr példaképnek, jó sok ötletet lehet a műhelyéből lelesni.
És ha a szerencsétek ottaludni enged, az első jobboldali szoba kisebb ágyát kérjétek kihúzás nélkül. Nem vicc, én olyan dögfáradtan érkeztem, hogy Mádon sós patronnal lövöldözött volna utánam az egész vadásztársaság, 01 20- ig beszélgettünk, tehát hatnegyvenig nem volt égbekiáltó időmennyiség, de azon az ágyon indigóval lehet aludni...
Mégiscsak : dutrancs úr! Ha az a bizonyos ágy selejteződik, kérem szólni!!!!
Sziasztok mindenki! Hiányoztok ám!