4umos Creative Commons License 2009.03.12 0 0 2223

Én Milánóban láttam őket, sőt! Mi az, hogy láttam?! Igazából nem mertem elmondani eddig, nehogy elkiabáljam, de személyesen is volt szerencsém találkozni a zenekarral, ugyanis múlt hét pénteken derült ki, hogy nyertem Meet&Greet belépőt. :-) Kézfogás, közös fénykép Mustaine-el. Még ma is alig akarom elhinni! :)

A setlist patika mérlegen 1 órányira volt kimérve. Telefonom diktafonjával rögzítettem is a koncertet wav-ban. A hangzással hála az égnek semmi gond nem volt, kristálytisztán, és jó hangosan szóltak. Broderick tényleg nagyon pengén küldi a szólókat. Mustaine-nek is jó szúros volt végig a hangja. Még szívesen hallgattam volna őket egy újabb óra erejéig. Mustaine kétszer beszélt a közönséghez, egyszer a 'A Tout Le Monde' után nagyon röviden elmondta, h nagyon kevés idejük van, ezért inkább megpróbálnak annyit játszani, amennyit csak tudnak, majd a legvégén bemutatta a tagokat. Lomenzo-t kétszer is. :) Először nem volt nagy ováció, amikor csak annyit mondott, hogy 'bass guitar, James Lomenzo!' De amikor azt mondta, h 'the italian boy, James Lomenzo!' szinte örjöngött a csarnok! :)) Majd a koncert végén egyedül maradva a színpadon elköszönt a szokásos "levezető" szöveggel. 'you've been great, we've been megadeth!' Az új albumról viszont semmi szót nem ejtett!

Setlist:

Sleepwalker
Wake Up Dead
Take No Prisoners
A Tout Le Monde
Skin 'O My Teeth
She Wolf
In My Darkest Hour
Symphony Of Destruction
Sweating Bullets
Hangar 18
Peace Sells