Egyesitsük sziveinket, hogy a céunk, érjük el?
Kwantum tudomány s mechanika, ami semmi uj nincs a nap allatt, csak elfelejtették velünk magunkat?
Nemtudom hogy láttátok -e Buck Rodger filmsorozatot, ahol ketté vált az élet a földön, az egyik teljesen robotos lett, minden ma ismert biológia lények nélkül, amiről egy másik film is van, azt hiszem a Timetravel, ha jó angóliátosan irtam?
Feltétlen vanak allattunk robot világok, amikor szerintem, amit én tudok, senkit meg semmit nem akadályoznak meg, de itt főleg senkit, hogy ne az legyen, ne azokkal legyen -azonosuljon, ami neki legjobban megfelel. (smakkol)
Nagyon jó az kifejezés: legyen mindenkinek a hite szerint, mert az van!!! Csak összehasonlitásként, a bilogóia -botanika -meg édenkertes világaiba, kertekben, csak akik örök életüek akarnak lenni, azaz nekem minden álmom Óh természet, mely szem nem láthat téged...imádlak, meg benne, minden amire szükségem van, talán mindent lehet amit a gépis -világokban létrehoznak alkotnak, organik energiákból létre hozni, de nem lehet másokon uralkodni, vagy másokat kényszeriteni olyanra, mint ezt és ezt öld meg, vagy üzd ki az édenkertjéből... aminek nincs értelme, mert mindenkinek lehet végtelen mennyiségben, termő földje, csak ide levetitve is, amire szüksége van, meg amenyit megtudna müvelni, amit most lehetne tökéltesiteni, meddig?
Amit tapasztaltam, valakik (estlegt a HAARP-pal) magnetik mentes zónát, vagy rendkivül magas mágnesességet tudnak hellenként létrehozni, vagy elektoromos viharokat, ami egyszerüen őrültséget -veszetséget válthat ki, ahol bebirizgálták?
Na, szerintem, ezeket, sőt minden olyan tevékenységet, ami az emberiség kára, mint minden ami katonaság -rendőrség, mert mindenkinek az kellene legyen, meg fölmüvelő vagyis kultiválló, s amiért eltorzulthatott minden, mert Buck Rodger féle "életforma?" -mák felé, kényszeritnek bennünket az ANGÓLIÁTOK?
Nemcsak az ember s gondolatát akarnják kontrollálni, hanem mindent, az anyagi részecskéket s létezésüket, mikor ki a föld? -aki megmüveli?