Én is így vagyok ezzel, bár pont hogy Ulduarban rendbeteszik ezeket ha jól sejtem, vagy legalábbis a hard modeoknak lesz értelme loot szempontjából (magasabb ilvl). Nekem ennyi elég.
Amúgy ma próbáltunk másodszor Undyingot. Először azon buktuk hogy Thaddiusnál tankcserekor jött utánam az egyik add... És persze mivel nem maradt a platformján szétlőtte a raidet.
Ma Razun mentem MC-t újítani amikor ezzel egyidőben a másik tank MCje is megszűnt valami okból, így a boss bement a raidbe körülnézni. Na most ez a 10es ahol csak akkor szakad meg ha lejár. Az enyémen 15+ sec volt hátra megújítás előtt, a másik srác később kezdte az MCzést kicsivel tehát magától még nem múlhatott el...
Részemről itt be is fejeztem mindennemű acsizást, nem igaz hogy alig van olyan ami ne arról szólna, hogy
1) raid stacking (6 perc Maly)
2) részben mák
3) önmagunk vagy a guild egyes tagjainak szopatása (8/20 fős killek)
4) túl könnyű hülyeség, mint pl Spore loser
Ahelyett hogy olyan acsik lennének mint pl az Arachnophobia ami egyszerűen a jó játékot jutalmazza. Még ha nem is valami érdekfeszítő vagy ötletes :)
Szóval iszonyú fasz módon lett felhasználva ez az acsi rendszer, jobb is lehetett volna. Nem kicsit, sokkal.