Nekem a gyári idom jobban bejön, ez valami másról van, nem mutat valami szépen rajta, persze nem olyan vékony így, meg áramonalasabb is, de szerintem nem kell az rá...a felújított mustang meg kék vázzal és fehér tankkal őszinténszólva ocsmány :) legalább a váz lett volna fekete... no de ez nem az én dolgom.
Kérdés...mivel Ti valószínű okosabbak vagytok nálam etéren... szóval van egy haverom [... :)] aki vett egy simson 4 sebis enduro-t polír blokkal 22 000 forintért egy gyanus alaktól adásvételi nélkül, mert a gyanus alk nagyon nem szeretett volna írni vele... viszont a kulcsok megvannak a motorhoz, gyári simson kulcsok, szóval nemtudom mi van, a váza nem a gyári, az s50-é. Kérdés: ha a haverom [...] vesz egy másik vázat, ami már több, mint 5 éve van annál, akitől vette, és valami véletlen folytán az is lopott lenne, mert anno börzén vette azt 2000-ért biléta nélkül, szóval ha haverom kicseréli a vázat, blerakja az enduro blokkját és ír valami kiss jánossal egy fiktív advételit, azért vajh' megbüntetheti-e "A szerv"?
tehát kérdem én, van-e lopott segédmotoroknál elévülés? Illetve keresi-e valaki egyáltalán?
Mondom mégegyszer gyári kulcsokat megkapta hozzá, de papírt nem akart adni a kölyök és félünk, hogy egyszer beállít a yard és lefoglalja, szátbotani eg nem akarja mert túl jó a blokkja, és egybe van a kis simson.