regya Creative Commons License 2009.03.11 0 0 1135
Erőszakosak-e Jehova Tanúi?

rád ez igaz bár álitolag nem voltál még asem.
talátam egy jó írást rolad. gubajani irta rohatul találó sztem.
meg is osztanám,

Bármit írsz...eddigi levezetéseidből nem bizonyultál megbízható információ forrásnak. Megvizsgálom magam a témát. Ember!! 2009-et írunk. Ne ragadj le 1918-nál. Vagy még mindíg cumizol, s tejen élsz ? Vagy csak amikor idézel pontatlanul, csak az egész történelmükből egy lap van meg 1918 környékéről? A mostani történelmüket nézd meg. Én jelenleg nem gyakorlok semmilyen vallást, de tudnék a történelmi egyházakra sarat dobálni, ráadásul elfogulatlanul tenném. Nem tudsz már kicsit felnőni a feladathoz? ez nagyon gyerekes. Nem fogok vitázni veled. Arra gondoltam épp, mi van, kivágtak a gyülekezetükből, mint macskát xxarni, s nehéz felhagyni istentelen viselkedéseddel? Nagyon bánthatja az igazságszolgáltatás érzékeny lelkedet hogy Isten előtt nem tudtál tisztán megállni.
Tudod, a hitről beszélgettem katolikus pappal, református lelkésszel, meg most had ne soroljam milyen felekezetekkel már. De nem támadva. Neked a normális beszélgetés valahogy nem megy. Legalább is emberségesen, s ezen az oldalon.

Az kiabál, akinek a háza ég. A hited háza neked pedig lángokban állhat, ahogy a hozzászólásaid erre mutatnak. Tartsd tiszteletben mások hitét s ne háborgasd őket. Olvastam már a Bibliából ezt-azt, s ajánlanám a következő Igét megfontolásra:

"Mostanra nézve is mondom néktek, álljatok el ez emberektől, és hagyjatok békét nékik: mert ha emberektől van e tanács, vagy e dolog, semmivé lesz; Ha pedig Istentől van, ti fel nem bonthatjátok azt; nehogy esetleg Isten ellen harczolóknak is találtassatok." csel 5:38,39

Kellemes estét!!

egyet értek gubajanival lerágit csont
Előzmény: Leslie07 (1111)