bolabek Creative Commons License 2009.03.11 0 0 44980

N A P L Ó

Napló lapozása: |<<   <<   <    [1231/1231]    >   >>   >>|

Szakács Béla

2009. 03. 11. szerda, 17:38:01 óra

Kedves Naplóm!

Ma csak visszafogott munkavégzés volt, és végre volt alkalom egy kis kollektivizált tere-fere beszélgetésre. Főleg a postázában ücsörögtünk illetve Helgácska irodájába. Endre hozott egy kis házi sütésü édességet amit jutka készített. szinte piknik jelleggel ettük meg. Hazafelé Baranyai bácsi állított meg, aki március 15-én forradalmi személy szeretne lenni. Ugyanis sms-sen kering a suttogó forradalmi felhívás, és Baranyai bácsi nagyon szeretne benne résztvenni, de a felesége nem engedi. Ettől aztán az elkeseredettsége hatása alá került. Amúgy most gázpisztolyra gyűjt, mert az kell a forradalhoz és javasolta, hogy én is vegyek. Na hát én erre nemleges nemet mondtam, mert még az hiányzik, hogy felrobbanjon a zsebemben az a gázpisztoly. Egyszer Zsanán is kitört a gáz, és napokig locsolták mig elált a kitörési lángcsóva. A gáz nem játék. Meg én nem igazán vagyok egy lövöldözős fajta. Baranyai bácsi szerint Bokor Lajos lesz az elnök és akkora megszigoritások lesznek, hogy 1 liter tej 1000 forint lesz. Én egy vidám és modern tréfával ütöttem el a felvetését, miszerint jön még kutyára dér, és legfeljebb Citrom átáll a benzinre a tej helyett. de Baranyai bácsi nem ismerte a mondást, és nem nevetett. Persze azt gondolta, hogy én komolyan mondom, holott nem is.