uncas Creative Commons License 2009.03.11 0 0 22094
Nincs mit mesélnem igazából. Egyszerűen ez az achievement rendszer nem jön be. Nekem mindig is a kihívások tetszettek benne, összefogni egy csapatot, megszenvedni a bossokkal. Nade most, meg Ulduarban a kihívásokat az achievementek jelentik. Az meg hogy kihívás akkor van ha megnehezítem a saját életem az nem jön be nekem. Eszembe nem jutott volna pl. hogy öljük Sulfuront addokkal mert az nekünk jó. :) Sok mindent el tudok viselni, ha az van motorozok wow-ban, meg nem érdekel a lore, de ez már tul sok nekem. Az achievement rendszert kb. olyannak érzem mintha Frodó azt mondaná hogy tul egyszerü csak bedobni a gyűrűt a lávába, hogy érdekesebb legyen inkább tartsuk életben a banyapókot, és ugy jussunk el a hegyig. :) Achievementek nélkül meg nincs kihívás.
A kihívás az legyen hogy megöljünk valamit. Nem az hogy megöljük valami mesterségesen előállított körülmények között. Mekkora hülyeség ez már? :D Jön egy szörny fenyegeti Azeroth létét, és az a cél hogy valami speckó módon tegyük el láb alól. Szóval nem ragozom, gondolom értitek. :) Ez már nem az a játék. Nekem igenis Muru kell, meg KJ első verzió meg ilyesmi.
Előzmény: Törölt nick (22093)