Az, hogy vannak az életben olyan helyzetek, amiknél a legkisebb probléma is sokkal nagyobb annál, hogy az ember folytat-e egy olyan netes versenyt, amit megkezdett, vitathatatlanul előfordulhat. (munkahelyváltás, Net-megszűnés, szétköltözés, akármi)
Az, hogy valaki veszi a fáradtságot és a probléma okát megosztja a szervezőkkel, a végeredmény szempontjából (vagyis, a többiekkel történő relatív kibaszás) nem nagyon számít, maximum megértőbb lesz a társaság, mintha valaki csak pusztán dacból szállna ki és a "csak" és a "mert megtehetem" a válasz.
Sajnos tudomásul kell venni, hogy bármelyik előfordulhat és a megmaradók érdekében olyan rendszert kell kitalálni, ami ilyen szempontok alapján, a lehető legkevésbé befolyásolja végkimenetelt. Ezt egészen jó úton próbáljátok kezelni BB65-tel, ennél többet a jelen körülmények között nem nagyon tehettek, tehetünk. A szankcionálás lehet nevelő hatású adott esetben)
Sajnos nekem sincs ennél jobb ötletem.
(Pénzben gondolkodni nem tudom, hogy merjünk-e, volna-e valaki, aki ennek a terhét magára venné anyagi és erkölcsi felelősség vonatkozásában és abban sem vagyok egyáltalán biztos, hogy ez megoldaná a problámát.)