Dorinesz Creative Commons License 2009.03.11 0 0 22082

Igen, én is azt vettem észre, hogy rohadt sok ember ész nélkül játszik. Pl. van a guildünkben egy DK, hál istennek ritkán játszik. Azt mondja, hogy tankra van talentozva, nem tudom, nem ismerem a DK-t, eddig még nem próbáltam ki, és nagyon kevés az esélye, hogy valaha is komolyabban foglalkoznék vele. Olyan 60+osok lehettünk, amikor egy 80-as feral druid megkérdezte, ne húzzon-e minket itt-ott instában. Mi kapva kaptunk az alkalmon, és elmentünk. Attól kezdve a DK meghülyült. Ő akart a main tank lenni, mert hogy ő milyen fasza csávó. A maci druid többször is mondta neki, hogy ne aoe-zzon, meg azt üsse, akit ő, mert meg fogunk halni. A DK nem is hallgatott rá, többször meg is halt. Persze a druid fel tudta támasztani, de így kínkeserv volt, mert folyton arra a hülyegyerekre kellett figyelni, és ha a druid kivált maciból, eltűnik a rage-e, stb stb. Aztán eldöntöttem, hogy vele soha többet nem megyek sehova.

Más alkalommal is többször megfigyeltem már, hogy a dps versenyzik a többivel, mekkora agro-t bír csinálni, és ki a májer legény. Legtöbbször még azon is versenyzik, hogy a tankról mikor tudja leszedni. Sajna ilyen volt az a csapat is, akit írtam, akik átmentek másik szerverre. Mindenki össze-vissza ütött mindenkit, és nem használta az eszét.

De most már kezdem  kapisgálni, hogy azon múlik, mennyire jól megy az insta, hogy milyen a csapat. Ha meg se várják, hogy a tank üssön először, valszeg hal a banda. Csak nehogy úgy jöjjön le, hogy én vagyok a béna.

Ja, omenem van, de valamiért nem működik. Hiába vagyunk csapatban, nem mutatja, kinek milyen az agrója.

Előzmény: Chaina (22081)