Foeniculum V Creative Commons License 2009.03.11 0 0 2799
Csak nem hagy nyugodni a téma.

Bemásolom a lényeget, hogy ne kelljen visszakeresni:

>>>>A másik meg, hogy aki hiú, az először nézzen a tükörbe. Ha tökéletes az alakja, akkor utálhatja a sapit. De azért ilyen ritkán akad. Akkor meg úgysem a sapit nézik, hanem azt, milyen alakja van valakinek. Ha meg jó, a sapi sem tudja elrontani.
Mellesleg, ha valaki tényleg úszni akar, akkor ne utálja a sapit. Ha nem az úszás a fontos, hanem más, akkor persze lehetnek a hölgyeknek ilyen allürjeik. Én sem szeretem, ahol nem kell, nem hordom, de nem esek kétségbe, ha fel kell tenni, és nem zavar."

Szóval, a barátnéd logikai csapdába esett. Mindezt azért, hogy lekezelhesse szerencsétlen nem "sportwomen" hölgytársait.

Ha "tökéletes" egy nő alakja, akkor miért kellene a sapit utálnia, hiszen nem arra fog senki feigyelni.
Vagy csak a tökéletlen nők alkatát nézik a többiek? Atökéletesnél a sapka lesz a figyelemfelkeltő?
Ha nem tökéletes, akkor azért ne érdekeljen a sapka, mert úgyis "ronda vagyok", tehát, nem a sapi rondít el?!

És a lekezelés (ezt azért írom kihangsúlyozottan, mert nem hiszem, hogy te észrevennéd/ez olyan női dolog) abban áll, hogy: ""lehetnek a hölgyeknek ilyen allürjeik""

És, még valami: ""Én sem szeretem,""----->>>ez a lényeg!!!!!

csak kitekerve mondja el ugyanazt a véleményt, ugyanis egy sportoló, felette áll egy amatőrnek!
;))))))))))))

Ráadásul én már az öltözőben fel szoktam venni a sapkát....
Előzmény: tnsnames.ora (2721)