Törölt nick Creative Commons License 2009.03.10 0 0 12479
babarczyeszter válasz | 2009.03.10 18:08:49 (12460)

Köszönöm, kedves Piszkos Fred, nem is tudom, mi lenne a népszerűségemmel nélküled. Akkor csak tovább, előre, ahogy megbeszéltük tegnap.

Előzmény: cigányok ideje (12458)

Tulajdonképpen nem is baj, ha ezt tisztázzuk (ismét). Én nem akarok neked rosszat. Jót sem. Egyszerűen nem érdekel a privát „személyiséged”. Ha növeli a népszerűségedet, amit írok, váljék egészségedre, ha nem növeli, váljék nehézségedre… Azt írom, és pontosan azt írom le, amit gondolok, függetlenül attól, hogy az neked jó, vagy nem jó. Hazudni nem fogok, minden mondatom helytálló (még azok is helytállóak, amelyeket a luftballon fejű moderátorok kitörölnek).

Persze szüksége van az embernek egészséges önbizalomra, ám tanácsolom, ne szaladjon el veled nagyon a ló! Ne hidd el magadnak magadról, hogy én néked ártani akarok! Kevés vagy hozzá.

Igaz, ez a rovat a te személyes aránytévesztésedről szól, mint konkrétumról, ám ami jellemző aránytévesztés. Szimptomatikus aránytévesztés. Én nem állítom, hogy Magyarország paranoid ország, de az kétségtelen, nem állsz egyedül az öntúlértékeléseddel, sokan hiszik magukról, hogy akár egy országot is el tudnának vezetni, pl. azon az alapon, hogy „civilek”. Hozzáértésre nincs szükség, elég civilnek lenni, vagy nőnek, vagy diplomásnak, vagy igaz magyarnak és így tovább.

Erről a patologikusnak és általánosnak mondható személyiségtúlértékelésről írok, merthogy érdekel a dolog. És amire a legjobb műhely ez a rovat.

Ez nem a te topikod, ez nyílt fórum, lovagyna nyitotta, arról szól, hogy Babarczy Eszter (mint civil) az államelnöki posztra pályázik. Ez itt az úgynevezett „ontopik” téma. Én erről írok, mert engem ez érdekel. És ha te ettől népszerűbb leszel – legyél! Éppannyira nem érdekel, mintha népszerűtlenebb lennél általam. Éppannyira nincs közöm hozzád, mint amennyire neked nincs közöd hozzám.

Neked megvannak itt a partnereid, beszélgess velük, és mondom, ha a partnereid elolvassák, amit írok, s ami miatt – a Piszkos Fred- effektus révén – népszerűbb leszel a cigányfaló tovarisok szemében, akkor hát legyél! Szerintem senki épérzékű ember nem irigyli el tőled ezt a népszerűséget.

Előzmény: babarczyeszter (12460)