Foeniculum V Creative Commons License 2009.03.10 0 0 2788
-igen
-nem

;))))

Másodikhoz egy érdekes cikk:

http://www.tozsdeforum.hu/index2.phtml?menu=0&submenu=onearticle&news_id=390640&red=hs

(Némely táblázatot - mint nemrégiben kiderült - BSM sk. készített, és tett közzé...)
Ha túl akarnám bonyolítani (legalábbis megpróbálok olyan monumentálisan gondolkodni...), akkor mondanám, hogy a meglévő adatok kiböngészhetők bizonyosan különböző webhelyekről, és lehet őket adatbányászkodni. Nyilván, attól függően, hogy hol jelennek meg/kik teszik közzé ezek lehetnek meghamisított (esetleg tudatosan, vagy nemtudatosan elferdített) adatok is...így, az ezek alapján elkészített bármiféle ábra is lehet rossz. És azon felül mindebből lehet levonni helytelen következtetéseket is...és nem feltétlen tudatlanságból, vagy rosszindulatból; egyszerűen egy rossz gondolatmenet alapján.

Második témakörről már eddig is hangoztatott elég egyszerű gondolatmenetem van...
Píkolaj probléma kissé túllihegett, de nem valótlan.
Valóban kezdeni kell valamit/én atomerőmű-párti vagyok.
BSM szerint min. 10-15 év kell az új elkészítéséhez, beüzemeléséhez, amit ő túl hosszú időnek tart. Szerintem , ha valóban elkezdik, és nem szól bele a sok környezetvédő, meg miegymás, akkor ez épp időben mentheti a helyzetet.
Persze ki lehet próbálni a csicsókatermesztést, ami ismét felvetődött (örökös-kedvenc-visszatérő téma) ;))))
Előzmény: tnsnames.ora (2774)