Kedves Leslie!
Talán kezdjük a New Yorki kongresszusi teremnél.
Idézem magam az 1108-as hozástolásból:
„Ami a New York-i kongresszusi termet illeti arról érdemi választ nem adhatok, mivel személyesen nem láttam soha sem. Hogy ma hogyan néz ki?? Passz!”Nem azt írtam, hogy nem láttam a képet, hanem személyesen nem láttam az épületet soha sem!!!Azt is írtam utána, hogy fogalmam sincsen, mintahogyan szerintem neked sem, ma hogyan néz ki!!!
Mivel a szakmám építészettel összefügg és annak is az épületek díszeinek restaulásával, ezért látom azt a képen, hogy elég retkes az épület felsőrésze. Jehova Királyság termeit úgy ismerted meg mit valami koszos retkes épületek? Nem úgy néz ki a képen mit amit felújítottak legalább is kívülről. A lefolyások a díszek kinézete évtizedek alatt néz így ki. Azt a könyv sehol nem írja, hogy ez a képek a felújított termet látjuk. Ráásásul erősen Amerikára jellemző színházi, mozi kinézete van még. Ha nagyító alá helyezed a képet, akkor azt is észre kell venned, mivel legalább 50 egynéhány éves lehetsz, hogy a ruhák, amiben az emberek vannak igen erősen a 60-as évek stílusa. Elég rövid szolnyák, a kép bal alsó sarkában egy nő kalapot viszel, ami szintén a 60-as évek ruházat része volt. Én azt mondanám, hogy ma nem így néz ki, és itt a képen még csak újítgatták szerintem. Ami a homlokzaton a szárnyakat illeti, ilyet a légitársaságok is használnak, sőt a MÁV is, de még sem pusztító ezért. Bár néha az ember idegeit pusztítják az tény.
Ennyit az épületről szerintem.
Nézzük a következőt!
Kérdezed:
„Én azt kérdeztem tőled,hogy Istennek mely igaz szolgájáról tudsz,aki
ellene szegült Isten szavának. Te erről elterelted a figyelmet a bűnös
királyok és papok irányába.Mondok néhányat: Saul, Dávid, Salamon, Jónás. És nehogy azt mond ők, nem Isten választottai, szolgái volta!
Nem szoktam terelni, csupán nem értik mit akarok mondani, ez és a szóterelés két különböző dolog.
Mint a magyarázás és a bele magyarázás.