Dorinesz Creative Commons License 2009.03.10 0 0 22071

A guildben kérdezték tőlem egy páran, hogy hogy a fenébe bírtam ilyen "gyorsan" felhúzni egy varrit, és ráadásul már mindjárt 80. Hogy volt hozzá ennyi türelmem? Én meg néztem, mint rozi a moziban, hogy hát miért kell ehhez tennyi türelem? Én úgy érzem, hogy mindig is jól ölt, és most is jól öl ahhoz képest, hogy prot varri, én sokkal rosszabbra számítottam. Ami a egyértelműen a legjobb sebzés az a revenge, ez viszonylag sokszor bejön, egy mobnál akár háromszor is, mellette a shield slam még ami egész jól bír osztani. Mást már időm sincs rájuk pakolni. Persze összehasonlítani nem lehet pl a moonkinommal, mert ott kb 10 másodperc egy mob, és nem is full epic.

Ezt a rejt jeles makrós dolgot nem értem egészen, de majd feltöröm a kódot. :D Legalábbis megkérdezem a haveromat, mert ő ért ilyenekhez is. Nekem az volt a legtöbb, hogy billentyűkre rá bírtam rakni parancsokat. De itt ki is merültem. Gyanítom ez is az, csak még egyet csavarva rajta.

A feral druid maci formában volt/lesz. Esélytelen elhalászni az orra elől az aggrót? Vagy ahhoz kb Nax szintű cuccok kellnének?

Egyik rémálmom az, hogy valamit elszúrok tankolás közben, és behal az egész banda miattam. Mondjuk azt mondják egész jól csinálom, de nem vagyok magammal megelégedve. Majd a fury varrit is ki fogom próbálni valamikor, de csak azért mert kíváncsi vagyok a titan's grip-re. :D A törékeny kis nightelf csajom elég jól nézne ki közben. :D

Előzmény: Zka (22069)