Zka Creative Commons License 2009.03.10 0 0 22069
Nyugodtan rakj a dodgera, amit linkeltem az lvl68-on rakható ki tehát van 5 pontod arra amire jól esik. A dodge meg a parry természetesen jó solozásra is, mert kevesebbet sebződsz illetve tudsz gyakrabban revengelni, ami az egyik fő sebzésforrás.

Nem tudom hogy ilyen questelt prot cuccal milyen proton nyomulni, én T4-T6ös DPS geart (sok str meg crit) használtam szintezésre T6os pajzzsal és fisttel, elég gyorsan öltem és az alacsony dodge/parry ellenére alig sérültem. A shieldslamre érdemes rámakrózni a shield blockot, hogy CDre legyen nyomva. Az magasabb SS sebzés és a block alatt normál mobok nem tudnak megütni. Gyengébb elitek se.

#show Shield Slam
/cast Shield Block
/cast Shield Slam

Így. Ez a SS makró, amit érdemes használni. Ez így a blokkolás miatt procolja a revenget is ráadásul.

80as feral druidot le lehet tankolni 7X warriorral ha nem maciformában nyomja :)

Heroic strike majd akkor lesz fontos ha valódi tankolást csinálsz instákban ahol lesz rá raged, nagyon nem lepkefing mert tisztességes plusz aggrót ad. Fontos, hogy a heroic az nem egy instant képesség mint pl a shieldslam hanem ha benyomod akkor a következő autoattackod helyett lesz egy heroic és KÖZBEN használhatod az instant képességeket, tehát a HS használata nem zárja ki a többi képességet, így ez extra aggrót és sebzést adó képesség ha van rá rage.

Last stand +30% maxhp ÉS aktuális HPt is ad 20 másodpercre, kvázi ingyen healing poti ha gáz van. Érdemes solozásra is, komoly tankolásra meg kötelező.
Előzmény: Dorinesz (22065)