Egész jól hangzik ez a talent. Igen, lehet a spell reflectiont hülyeség volt kirakni, ellenben a dodge-ra mindenképp rá szeretnék tenni 5-öt, mert az hasznos sztem. A last stand-re azért nem raktam rá, mert úgy ítéltem meg, hogy nem sokat ér. De akkor kipróbálom mégegyszer, hátha én szabtam el valamit. :D
Mi a karid neve? És melyik szerver? Mert akkor megpróbálok rákeresni később.
Még azt akartam kérdezni, hogy egy druidát aggro tekintetében le bír nyomni egy warri? Mert az egyik druida buzi ismerősöm azt mondja, hogy rohadt nehéz, én viszont párszor bírtam tartani az agrót egy 80-as feral druiddal szemben, amikor kveszteltünk, csak nem tudom, hogy én vagyok marha jó, vagy ő bénázott valamit el. :D
Egyébként pont így csinálom, ahogy te elmondtad. Shield slam, revenge, és devastate, meg a stun két fajtája, amit te is említettél. Aztán ennél többet nem is tudok rátenni, mert ez is bőven elég, tekintve, hogy a revenge-t elég sokszor lehet használni, és többet is ér, mint a heroic strike pl, mert ahogy én néztem, az is annyi, mint a lepkefing. Persze nem talentoztam rá, ezt a megállapítást akkor tettem, amikor összepróbáltam a revenggel még ifjú koromban. Persze ez azért lehetett, mert protra vagyok talentezve, egy arms-os varri biztos jól bírja használni. Szóval most megint oda lukadtam vissza, hogy a heroic strike nekem tök felesleges. :D És ezt miért is veséztem ki ennyire?... Már magam se tudom!