Demokrapia
2009.03.10
|
|
0 0
292
|
Egyébként te nagyon félreérted a hozzászólásokat. Olvass vissza a topikokban, sokan mondták évekkel ezelőtt Szlovákia előzni fog. Sokan nem hitték vitatkoztak. Sokan írták figyelmeztetően Szlovákia hamarabb bevezeti az eurót. Sokan röhögtek ezen, nem hitték el. Szerintem sokan azért példállóznak/tak Szlovákiával, mert szomszédos ország, és Magyarországhoz képest nagyon rossz helyzetben volt a 90-es évek végén. Én akkor azt hittem, hogy Magyarország szinte nyugat lesz a számunkra. Láttam a különbségeket Magyarország javára. Munkahelyet is sokan találtak Magyarországon. Sokkal jobban kerestek, mintha Szlovákiában találtak volna munkát. Ahogy teltek az évek egyre kevesebb különbséget találtam. Jelenleg már nem látok akkora életszínvonalbeli különbséget. Szlovákia kezdett felfejlődni, Magyarország visszaesni. Ennyi! A folytatás nem tudom mi lesz. De ha hasonlóan sokan a homokba dugják a fejüket, mint te, azt hiszem semmi jó nem várható Magyarországon. Szembe kellene nézni a valósággal. Persze elsősorban a politikusoknak kellene észrevenni, hogy a rózsaszín szemüvegeket ára nagyon felment. |
Előzmény: Törölt nick (285)
|
|