fred30 Creative Commons License 2009.03.09 0 0 8485

Alf

a külön-külön önmagában megmagyarázható  furcsa dolgok, homályos események , önmagukban csak véletlennek tűnő események -pontban 3 óra érkezés, időlerövidülés a két hely közt, külföldiek magas száma egy "négyzetméteren", nyomhiányok, O. B.  láthatatlansága -a közelben tartózkodók elmondása alapján, (sodrással szembe öbölbe keveredés) sérülés a comb belső részén , csodaszerkezet autógumikat megtalál alul, de akit keresnek, azt nem), táska éppen ott megtalálva, ahol rés van az autóút és a gyalogos járda között a híd vasszerkezetén, az egyetlen pont, ahol át lehet járni, kamera pásztáz, de sehol O.B. -ilyen furcsa és rejtélyes dolgok együtt is megtörténhhetnek természetesen, csak egymásra rakódva kártyavárat alkotnak.

Persze az, hogy rumli, magány külföldön, rossz hangulat, esetleges szerelmi kaland, alkohol, táska O. nélkül, külsérelmi nyom hiánya,-bőven magyarázatul szolgálhat

a részletek iránt kevésbé érdeklődő emberek számára, hogy öngyilkosság.

Ám a dolog korántsem biztos, hogy ilyen egyszerű, a fennt említett sok ingatag tényező miatt.

De tényleg, a Portside előtti szórakozóhelyen vagy kocsmában egyedül iszogatott volna?

Egyébként valóban mi keveset tudunk, lehet, hogy abból kéne kiindulni, hogy mindenki igazat mond.Illetve azokba, amiket meg nem tudunk róla, nem tudunk belekapaszkodni, hiszen csak hozzágondolt dolgok...

Alf, nem tudom., én mindig a szemeket nézem meg, azok súgnak...nem látok bennük ilyesmit (tudom, egyéni szubjektum, de akkor is)

Előzmény: alfredoo (8478)