Scavolas
2009.03.08
|
|
0 0
8450
|
Nem egészenvilágosan fogalmaztam: a leginkább furcsának azt találom, hogy _külföldiek_ találták meg a táskát és kiegészülve újabb külföldivel tököltek a táska birtokában, ahelyett, hogy leadták volna akár a rendőrségnek, akár a francia követség konzuli osztályán. Ne már, hogy egy külföldi diák, aki állítólag éppen olyan itt-tartózkodáson van egy külföldi országban, ne lenne tisztában vele, hogy mekkora szopás, ha valaki csak elveszíti a táskáját, benne az összes iratával és bankkártyájával, és pont ő ne tudná, mi ilyenkor a legcélszerűbb eljárás, ő maga mitévő lenne egy ilyen esetben. Ezt nem tudom elhinni, akárki akármit is próbál bizonygatni. A táska tartalma alapján mindennel tisztába kerülhettek, ki volt a tulajdonosa, hol lakott, milyen állampolgár volt, stb. Remélem, azért rojtosra nem rágták a körmüket a nagy "tanakodásban", hogy mitévők legyenek. Azzal, hogy magukhot vették a táskát, annak felelősségét is magukra vették, hogy a táska további sorsát irányítsák, vele együtt egy másik külföldit esetleg egy sor igen kellemetlen bosszúságtól mentesítsenek. És én éppen ezen a téren érzek hézagosságot -- de nem azt állítom, hogy első ránézésre a két olasznak köze lenne O. eltűnéséhez és későbbi halálához. |
Előzmény: *ridonli* (8447)
|
|