pizo
2009.03.08
|
|
0 0
7075
|
Szia,
Nem tudom Neked mi az elfogadható ár, de saját tapasztalataim alapján (2 állólámpásom volt, 3-at pedig bontottam alkatrésznek) szép állapotú limuzint 1 mFt alatt nem találsz Mo-n és Németo-ban. Az USÁ-ból ki lehet fogni elég jó gépeket 2000-3000 USD körül (most az internetes vásárlás buktatóit hagyjuk ki, ideális állapotot tételezzünk fel), ehhez jön még 1500-2000 USD szállítási költség. 10% vám és ÁFA + az OT-s minősítás költségei. Ezeknél talán előny az, hogy igen jól felszereltek, és sokszor nincs bennük millió kilométer. Ez utóbbiból kiindulva (ha hobbiautó lesz) kerülném a dieseleket, főleg a 200D, 220D "versenyautókat". Én a mai eszemmel mindenképpen benzinest vennék, és abból is inkább hathengerest. Nagyobb érték lesz mindig. 10 éve veteránozom, fogadd meg a tanácsomat: inkább többért egy jó állapotú, mint olcsón egy gyenge, mert arra végül többet költesz rá, rengeteget kínlódsz, és végül lehet nem lesz olyan, mint egy megkíméltebb (és alapjában tehát olcsóbb) gyári állapotú. Idővel manapság pedig az ember rosszul áll (vö. nem ér rá).
Üsd: Zoli |
Előzmény: szilasibácsi (7070)
|
|